Wie zijn wij?

Verschillende karakters, achtergronden en redenen om ‘in de fietsen te werken’, maar samen zijn we een team met een duidelijke visie in de fietsen: het werk moet kwalitatief hoogwaardig zijn, afspraak = afspraak en we streven naar de perfecte fietsoplossing voor iedere klant die de winkel weer verlaat.

Joost
Functie: Mede-eigenaar
Werkzaam in de fietsen sinds: 1996
Van jongs af aan geïnteresseerd in fietsen. Als kind sleutelde hij zijn driewieler al uit elkaar om hem vervolgens weer in het geheel te monteren. Sinds zijn 12de werkzaam in de fietsenbranche. Op zijn 15e bij Theo Brüning in Emmen in de zaak terecht gekomen. Na jaren in loondienst gewerkt te hebben kwam in 2010 een droom in vervulling: ondernemer worden in de fietsenbranche. En eigenlijk is er nog steeds weinig veranderd. Ook als eigenaar van de zaak, sleutelt Joost nog erg graag en doet dat ook nog heel veel.

Elise
Functie: Mede-eigenaar
Werkzaam in de fietsen sinds: 2010
Je werk hoeft geen hobby te zijn, maar je kunt het wel zo interessant mogelijk voor jezelf maken. Als ‘duizendpoot’ lukt dat: inkoop, (online)verkoop, marketing, kleine reparaties in de werkplaats tot schoonmaak. Hoe divers wil je het hebben. Geen dag is gelijk, fietsen en mensen wisselen voortdurend. Dat vraagt om voorruit kijken, ‘weten’ wat mensen willen en daarop inspelen, zonder je identiteit te verliezen. Een continue zoektocht, een tocht die ik niet alleen hoef te bewandelen, maar met fijne collega’s.

Erik
Functie: allround monteur/ verkoop 
Werkzaam in de fietsen sinds: 2017
Enorm gemotiveerd om het fietsenvak te leren en sociaal  dat kenmerkt Erik. In 2017 is Theo Brüning in Emmen begonnen met een eigen fietstechnicus-opleiding. Erik behoort tot de eerste lichting studenten. Studenten zijn geselecteerd op motivatie, capaciteiten en allround inzetbaarheid in de fietsenbranche. Erik ook de man die prachtige foto’s maakt van fietsen waar hij aan werkt. Als hobbyfotograaf, is dit een mooie combinatie met het dagelijkse werk.

Kevin
Functie: Verkoper/ planning werkplaats
Werkzaam in de fietsen sinds: 2018
Op 13 jarige leeftijd kwam Kevin in 2012 bij ons 'op snuffelstage' van de middelbare school. Door de jaren heen kwam Kevin regelmatig helpen. Toen hij in de zomer van 2018 zijn MBO diploma op zak had, kwam hij fulltime bij ons in dienst. Zijn werk overdag kan Kevin goed combineren met zijn werk in de weekendavonduren: licht- en geluidsman en DJ. 
Kevin treft u bij ons als u uw fiets brengt of haalt voor reparatie of op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte fiets. Het bijzondere van Kevin is, is dat hij altijd vrolijk en enthousiast is.

André
Functie: monteur/ opknappen inruil fietsen
Werkzaam in de fietsen sinds: 2014
André heeft heel veel meegemaakt in zijn leven, onder andere een hersenbloeding, waardoor hij wel kan staan, maar lastig kan lopen. André zult u dan ook staand treffen in de werkplaats, maar in de rolstoel als hij meters moet overbruggen. Ondanks zijn beperking is André positief en goed in reparatiewerk. Dagelijkse reparaties en het volledig technisch nazien van inruilfietsen behoort tot André's taken.